Over mij

Mijn naam is Yvonne K. Hikke en tein (geboren en getogen) in Fryslân, maar sinds 2015 woonachtig in Vlaanderen. Ik ben een 24-jarige dame met een passie voor alles dat beauty-gerelateerd is. Van micro needling tot purging, het staat allemaal in mijn woordenboek.

Ik ben deze blog begonnen omdat ik niet alleen hou van skincare en make-up, maar ook omdat ik graag schrijf. In 2016 schreef ik me in voor de opleiding journalistiek aan de Hogeschool van West-Vlaanderen. Sindsdien heb ik alle disciplines van de journalistiek uitgeoefend, en ben ik erachter gekomen dat print- en onlinejournalistiek mij het meeste ligt.

Vandaar dat ik dit jaar deze blog oprichtte. Hier deel ik mijn bevindingen en ideeën over huidverzorging. Ik deel niet alleen mijn mening, maar ook tips en tricks. Naast mijn werk probeer ik geregeld een blogpost online te zetten. Als aanvulling op deze blog begon ik ook een Instagrampagina (zie zijkant) waar ik wekelijks foto’s en een klein tekstje op post. Mijn blog en Instagram zijn voornamelijk gericht op haar- en huidverzorging met af en toe een persoonlijk tintje.

Dikke tút,
Yvonne K.