Een nieuw jaar, een nieuwe Friese agenda!

Een nieuw jaar, een nieuwe Friese agenda!

Agenda’s kies ik altijd zorgvuldig uit. Sinds groep 8 was het altijd een hele uitdaging om de perfecte agenda te vinden. Toen ging ik altijd voor de roze agenda’s met lekker veel glitter. Nu hou ik meer van de rustige agenda’s met voldoende ruimte en een rustige opmaak. Twee jaar geleden vond ik de perfecte agenda. Een simpel, clean design, veel ruimte en…….. IN HET FRIES!

Het lijkt misschien dom dat ik hier zo hyped over ben, maar het is niet altijd vanzelfsprekend geweest zulke simpele dingen in het Fries te vinden. Het is zelfs pas sinds een paar jaar dat ik Friese webshops ontdekt heb die Friese agenda’s aanbieden.

Een nieuw jaar, een nieuwe Friese agenda!

In 2019 kocht ik mijn allereerste Friese jaaragenda (voor 2020) van Krûskes, een Friese webshop. Nooit eerder werd ik zo blij van een agenda. Al mijn hele leven woonde ik in Friesland en al mijn hele leven moest ik alles in het Nederlands kopen. Pas op 23-jarige leeftijd hield ik voor het eerst een volledige Friese agenda in mijn handen.  Het hele jaar heb ik er enthousiast gebruikt van gemaakt. Elke afspraak en elke belangrijke datum noteerde ik in mijn Friese agenda.

2020 is nu voorbij (thank god), en dus werd het tijd voor een nieuwe agenda. Een paar weken geleden kocht ik opnieuw bij Krûskes een Friese jaaragenda. Ik vind het gewoon zo leuk dat er eindelijk een hippe Friese agenda bestaat. Een agenda die ook nog eens veel schrijfruimte heeft, leuke Friese quotes bevat en extra, handige pagina’s bevat voor bijvoorbeeld wachtwoorden.

Friese agenda en adressenboekje

Ook nog een Fries adressenboekje

Daarnaast bestelde ik dit keer ook een handig adressenboekje. Tijdens de pandemie heb ik meer kaartjes verstuurd dan ooit. En telkens moest ik mijn moeder om adressen vragen van bijvoorbeeld mijn oma of mijn broer. Toen ik zag dat Krûskes ook Friese adressenboekjes verkocht, bestelde ik direct eentje.

De pandemie zal voorlopig niet snel verdwijnen en dus weet ik bijna zeker dat ik ook dit jaar weer veel kaartjes zal versturen. Met dit adressenboekje heb ik alle belangrijke adressen op één plaats. Het adressenboekje is net zo mooi vormgegeven als de Friese agenda: overzichtelijk met leuke quotes.
Wat wil je nog meer?

Friese agenda en adressenboekje Friese agenda en adressenboekje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *