Column #1: Under construction

Jaar na jaar probeerde ik het. Ieder jaar begon ik weer een nieuwe blog. Opnieuw een andere naam. Opnieuw andere content. Maar één ding bleef: mijn liefde voor skincare. Elke blog had als rode draad huid- en haarverzorging. Een interesse die ondertussen is uitgegroeid tot meer dan een hobby.

De eerste weken uploadde ik altijd trouw iedere week een artikel, maar in combinatie met mijn studie Journalistiek en een bijbaantje bleek dat moeilijker dan gedacht. Ik schreef steeds minder en minder artikels en mijn blog bloedde dood.

Bijna heel 2020 had ik het te druk met mijn examens, scriptie, stage en bijbaantje. Uiteindelijk studeerde ik af en mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. En opeens had ik zeeën van tijd. Tijd waarin ik een vaste baan moest vinden. En zo bleef mijn blog onder het stof liggen.

Tot nu. Ondertussen heb ik vast werk gevonden, maar niet als journaliste. Ik merkte dat ik het schrijven meer en meer begon te missen. Op een zondagmiddag nam ik plaats achter mijn laptop en stampte deze blog uit de grond. Ik wilde het in één keer goed doen. Ik kocht niet alleen een domein aan, maar ook een template en regelde een SSL-beveiliging.

Nog steeds is mijn blog ‘under construction’, maar hij staat en ik ben er dolblij mee. Het is een nieuw begin, een goed begin.

 

Afbeelding: @Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. november 15, 2020 / 9:36 pm

  Ik herken de drukke periode enorm, ik had precies hetzelfde dit jaar (werken – afstuderen – bloggen – sociaal leven – etc.). Wat fijn dat je nu een nieuw begin hebt kunnen maken. Heel succes, het komt vast helemaal goed!

  • admin
   Auteur
   november 16, 2020 / 6:43 am

   Jaa het is soms moeilijk om een goede balans te vinden :p xx