Mijn favorieten van Februari

Februari vloog voorbij. Een maand waarin ik echt plezier beleefde aan een aantal dingen. Daarom leek het me leuk om iedere maand drie dingen te delen waarop ik dol was die maand. Dit kan variëren van beauty tot lifestyle en van fashion tot eten.

Deze maand bestond vooral uit beautyproducten. Producten die echt onderdeel werden van mijn beautyroutine de afgelopen weken. Benieuwd welke items dat waren? Lees snel verder.

1 – Mijn Dyson Airwrap

Afgelopen januari werd ik 25 jaar. Het geschikte moment om mezelf eens een mooi cadeau te geven. Al meer dan twee jaar stond de Dyson Airwrap hoog op mijn wishlist. Toch bestelde ik hem steeds niet, omdat ik de prijs gewoonweg te hoog vond ( €499 !!). Afgelopen januari toen ik jarig was, hakte ik dan toch de knoop door. Ik plunderde mijn spaarrekening en bestelde de Airwrap. Twee dagen later had ik hem in huis. Sindsdien heb ik hem iedere week gebruikt. Met de nodige ups en downs, want fabulous haar is zelfs met de Dyson Airwrap niet vanzelfsprekend. Toch ben ik blij dat ik hem gekocht heb. Mijn haar heeft veel meer volume en zit een stuk beter.

2 – De geurkaarsen van Beautylab

Ik kocht Temptress en Creampie en damn deze geurkaarsen zijn echt verslavend lekker. Deze geurkaarsen bestelde ik rond Kerst en twee weken geleden heb ik de eerste geurkaars, creampie, helemaal opgebrand. De geuren zijn echt luxueus en sterk. De verpakking is ook ontzettend chique. Ik steek er graag eentje aan als ik mijn haar of make-up aan het doen ben. Even een zenmomentje.

3 – De Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Over dit wondermiddeltje heb ik al eens een review geschreven (lees hier). Nog steeds ben ik dol op dit product. Het is echt een krachtige facial die je wekelijks of om de week kunt gebruiken om je huid mooi te houden. De substantie is crèmeachtig en verdeelt goed. Ik gebruik hem voordat ik de onder de douche spring. Een quick fix voor mijn huid.

Zo, dat waren mijn favorieten deze maand. Van welke dingen hebben jullie genoten deze maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *