5 producten waar ik nooit de volle pot voor betaal

Yvonne-K Besparings Tips

Call me cheap, maar als ik iets goedkoper kan scoren, dan doe ik dat ook. Ik betaal gewoon niet graag de volledige prijs voor zaken. Natuurlijk is het onmogelijk om alles in het leven met korting te scoren, maar toch zijn er items waar ik (bijna) nooit de originele prijs voor betaal. Dit zijn de producten waar ik nooit de volle prijs voor betaal.

1 – Boeken

Ik ben een boekenworm. Maandelijks probeer ik minstens een boek te lezen. Ik hou van een goed boek en bijna alle genres interesseren me. Een boek kost ongeveer rond de €15 tot €25. En hoewel dat maandelijks verwaarloosbaar lijkt, is het toch iets waar ik niet de volle pot voor betaal. Als ik een boek op het oog heb, kijk ik altijd eerst op vinted. Een verkoopplatform waarop je tweedehands zaken kunt kopen. Zo heb ik al een aantal boeken op de kop kunnen tikken voor €3 of €5. Daarbovenop betaal je natuurlijk verzendkosten, maar ik kom zelden boven de €10. Zo bespaar je toch jaarlijks een mooi geldbedrag.

2 – Wasmiddel

Wasmiddel is echt een product dat ik niet zomaar in mijn winkelwagen smijt. Ik koop het altijd in de aanbieding. Als het in de aanbieding is, koop ik direct een voorraad. Genoeg voor een half jaar. Ik ben dol op Ariel en Robijntje, maar ik koop ze alleen in de aanbieding, op bol.com bijvoorbeeld.

3 – Parfum

Voor mijn signature scent betaal ik nooit, maar dan ook nooit, de volledige prijs. Parfum schaf ik altijd aan met korting. De meeste parfumerieën hebben meerdere malen per jaar een kortingsactie lopen en als dat niet het geval is, dan raadpleeg ik websites zoals superwinkel.nl of easycosmetics.be.

4 – Elektronica

Voor een nieuwe mobiel of nieuwe laptop ga ik altijd op jacht naar de beste prijs. Ik koop bijvoorbeeld nooit het nieuwste model en ik ga verschillende refurbished websites af om te zien of ik daar een mooie deal kan krijgen.

5 – Kleding

Kleding koop ik bijna altijd in de aanbieding, of ik ga op zoek naar een kortingscode. En ik slaag er altijd in om toffe items aan te schaffen voor een kleine prijs. Ik hou van kleding, maar eigenlijk koop ik maar een aantal keer per jaar nieuwe kledingstukken. De kleding die ik heb, verzorg ik goed zodat ze lang mooi blijven.

 

Waar betaal jij nooit de volle pot voor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *