Mijn Black Friday-aankopen

I’m late to the game, I know. Maar mijn Black Friday-aankopen waren nog niet allemaal binnen, dus ik besloot te wachten tot ik al mijn bestellingen ontvangen had.

Elke Black Friday heb ik gemengde gevoelens. Enerzijds begrijp ik dat Black Friday massaconsumptie aanmoedigt en dat als gevolg weer slecht is voor het klimaat. Anderzijds is het voor iemand die het niet breed heeft (studenten, alleenstaande ouders, etc.) een mooie kans om toch iets voordeliger uit te zijn op dure aankopen.

Ik probeer me niet te laten verleiden tot het kopen van dingen waarvan ik niet zeker weet of ik ze wel echt gebruik. Tijdens Black Friday probeer ik dan ook alleen dingen te kopen die ik echt gebruik en die (bijna) op zijn. Zo heb ik weer een voorraadje producten voor een mooie prijs. Vandaar dat mijn shoplog maar bestaat uit drie producten.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Vorige maand bestelde ik hier een mini van. Alleen om te testen. Ik had al veel goede dingen gehoord over deze setting spray, maar ik had hem zelf nog nooit gebruikt. De mini heb ik maar een paar keer kunnen testen, want door een productiefoutje (denk ik) lekte het flesje al snel leeg in mijn make-uptasje. Maar de paar keer dat ik de spray gebruikte was ik echt onder de indruk. Ik heb een oily skin, en mijn huid glimt al snel, maar met deze spray was dat toch echt een pak minder. Daarom dat ik besloot met Black Friday een voordeelverpakking te kopen. Normaal kost één zo’n spray ongeveer €30,-. Nu kocht ik twee flesjes voor deze prijs.

Gisou Hair Perfume

Een jaar geleden plaatste ik voor het eerst een bestelling bij Gisou. Ik kocht de haarolie en de haarparfum. Allebei de 50ml variant. Vooral van het haarparfum was ik onder de indruk. Een zachte bloemige geur. Niet een frisse bloemengeur, maar eerder een bloemig parfum met een warm karakter. Nu een jaar later was mijn flesje parfum bijna op en besloot ik de grotere variant van 100ml te kopen. Mét €20,- korting.

NIOD Flavanone Mud

Ik ben dol op The Ordinary, en dan vooral op de peeling solution van dit merk ben ik dol. Helaas kwam dat flesje aan zijn einde en besloot ik eens iets nieuws te proberen. Niod valt net als The Ordinary onder het merk Deciem. Een bedrijf met verschillende huidverzorgingsmerken en NIOD zou je eigenlijk kunnen zien als de grote zus van The Ordinary. Iets duurder en met iets betere ingrediënten. Over het Flavanone Mud-masker had ik al veel goede reviews gelezen. Het masker zou namelijk de poriën echt zuiveren en omdat ik zelf al goede ervaringen had met Deciem besloot ik het masker een kans te geven. Gelukkig hield Deciem de hele maand november een kortingsactie waardoor op al hun producten 23% korting was.

 

Dit waren mijn Black Friday-aankopen.

Wat hebben jullie gekocht tijdens Black Friday?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *