Gisou Hair Perfume Review

Gisou Hair Perfume review

Wie een beetje rondscrolt op Instagram, is de producten wel eens tegengekomen; de Gisou producten van blogger en influenster Negin Mirsalehi. Elke keer als ik voorbij een foto van de Gisou producten scrolde, ging mijn hartje sneller kloppen. Iets meer dan een jaar geleden, kocht ik mijn eerste flesje haarparfum van Gisou. Sindsdien is het flesje niet meer weg te denken uit mijn leven. Vandaag dus een review van het Gisou Hair Perfume!

De uitstraling

Nu een jaar later was mijn flesje haarparfum bijna op en besloot ik de grotere variant van 100ml te kopen. Mét €20,- korting. Want ik bestelde tijdens Black Friday een nieuw flesje om zo een paar euro uit te sparen. Een flesje van 50ml  kost €38 en 100ml kost €72. Prijzen die op zich niet duur zijn voor een parfum. Echter is dit een haarparfum en dus minder sterk dan een normaal parfum. De houdbaarheid is twee tot drie uur bij mij terwijl een gewoon parfum toch iets langer meegaat.

Het flesje zelf is simpel vormgegeven. Een glazen flesje met een zachtroze dop. Een sticker waarop in zwarte, elegante letters Gisou staat gedrukt. Meer is er niet nodig. Het zorgt voor een chique uitstraling. De flacon zelf wordt geleverd in een doorzichtige plastieken doosje. Echt een feest om te krijgen. Een product van Gisou bestellen en ontvangen is een luxe-ervaring.

De geur

De Gisou Hair Perfume is een zachte bloemige geur. Niet een frisse bloemengeur, maar eerder een bloemig parfum met een warm karakter. Verder lijkt de hair perfume een lichte citrustint te bevatten. De exacte noten vind ik niet terug op de website van Gisou of op het internet, maar het ruikt heerlijk bloemig. Het is een geur die direct de aandacht trekt als je een ruimte binnenwandelt. Kortom: het is een zalig parfum. Gegarandeerd dat de draagster (of drager) van dit parfum complimentjes zal ontvangen.

Verder zit er honing in verwerkt, iets dat de vocht in het haar zou moeten vasthouden. Maar eigenlijk merk je daar niks van. De Gisou Hair Perfume doet in mijn ogen wat het moet doen, namelijk: mijn haar lekker laten ruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *